ShakleeID: 914543 | 013-3464752 | FB:Nurul Atieka Ibrahim

** Pengedar Sah Shaklee di kawasan Batu Pahat, Johor dan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia melalui PosLaju Malaysia, CityLink & GDex.

Atieka Ibrahim Dot Blogspot

Atieka Ibrahim Dot Blogspot
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (At-Thalaq 2-3)

23 September 2014

Throwback: My Convocation Day. Hooreyy!!!

Dah hampir setahun konvo baru la ni nak update? Ok la tak mamah dek usia. hehe
19 November 2013
Graduasi dalam bidang Sains Teknologi Bio-Komposit
Tahniah dear! ;)
Jom view gambar...

Bonda, insan pertama yang aku lihat dan memeluk serta mencium pipiku setelah keluar dari dewan. Terima kasih mak! You're so precious!Abah, insan yang banyak berkorban dari segi tenaga dan wang ringgit. :'(
Terima kasih abah, jasamu takkan pernah sesaat pun anakanda lupakan. Semoga satu hari nanti anakanda dapat membahagiakan hati abah. Sobs :'(K long with her daughter. Terima kasih banyak2 sebab bagi sokongan & selalu bagi pinjam telinga untuk mendengar masalah adinda! ;)Ini k ngah, insan yang banyak membelikan makanan, pakaian..heheThe only bro I ever had! tqsm kerana banyak membantu dari segi tenaga dan wang ringgit. Dalam family dialah org yang paling dekat nk mintak tolong sbb family yg lain jauh kat Johor. Kalau cuti sem selalu tumpang letak barang2 dekat rumah dia n selalu juga 'paw' duit dia, ajak dia p jenjalan KL n keluar makan. haha. Maceh big bro treat me like a princess! ;)Ini anak buah sulung yang comle lagi gojes. Hai Umi Maisarah... next 17 years ur time ok? belajar rajin2 ok?! heheTak lupa untuk kengkawan yang banyak bagi sokongan padu semasa tempoh dalam pengajian ijazah.
Tahniah semua! Love all of u so much till Jannah. In shaa Allah. Tak cukup korum group Jemaah ni ;)Bestie till Jannah. Tahniah awak dah continue master. Semoga terus success ye ;)
May Allah bless and give you joy & happiness.
Aamiin, in shaa Allah.
Ini hasil tuaian selama 3 tahun berhempas pulas. Alhamdulillah!

Terima kasih banyak2 buat Supervisorku yg awesome.
Dr. Mohd Nazarudin bin Zakaria
Segala jasa dan pengorbana Dr hanya Allah yang layak membalasnya.
UITM di hatiku. Kurindu tempat jatuh dan bangun di sini ;)
  


Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

© Atieka Ibrahim | Template Designed By Blog Bingkisan Hati