ShakleeID: 914543 | 013-3464752 | FB:Nurul Atieka Ibrahim

** Pengedar Sah Shaklee di kawasan Batu Pahat, Johor dan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia melalui PosLaju Malaysia, CityLink & GDex.

Atieka Ibrahim Dot Blogspot

Atieka Ibrahim Dot Blogspot
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (At-Thalaq 2-3)

02 September 2014

Engkau Yang Dulu, Bukanlah Yang Sekarang!

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang,
Dulu bersedih sekarang kugembira,
Dulu dulu dulu kumenderita,
Sekarang aku bahagia....
Bait2 lagu yang telah diolah ini saya tujukan khas untuk nanny Shaklee saya iaitu Master Ainul Shahrazad. Dahulunya, beliau seorang 'engineer Pentronas'. Beliau sering bersedih mengenangkan anak-anak yang terpaksa ditinggalkan kepada pembantu rumah sepanjang beliau keluar bekerja.
Paling menyedihkan, beliau dan suami terpaksa berpisah beribu jarak bagi mencari rezeki. Di saat suami tiada di sisi, dengan keadaan anak yang sering sakit, demam, seleseme beliau terpaksa menanggung kesedihan sendirian. Allah, besarnya dugaanmu wahai nannyku.
Kini, bukan lagi seperti dulu...
Hai, saya Sumayyah! Anak kedua kepada Master Ainul Shahrazad.


Alhamdulillah, Meal shakes Shaklee ini hanyalah asbab sahaja! Kita berikhtiar dan Allah lah penentu segala kebaikan.
Buat para ibu bapa di luar sana, sanggupkah kita melihat anak-anak kekurangan nutrisi? Kita tutup sebelah mata, walhal kita tau anak kita terlalu kurang nutrisi. Keadaan tak sama macam dulu, kalau dulu ayam takde injection nak bagi cepat besar dan gemuk-gemuk. Sekarang kebanyakan ayam semua dikenakan injection untuk mempercepatkan tumbesaran. Sanggupkah kita? Hanya kerana sayang duit kita tutup sebelah mata.
Berita gembira buat para ibu bapa di luar sana. September penuh dengan keajaiban. Bulan ini, Shaklee PROMO MEAL SHAKES BUY 3 FREE 1.
Pertama kali dalam sejarah. Mana nak dapat Bayar 3, Tetapi dapat 4 canister Meal Shakes yang setiap sudu mengandungi 23 jenis vitamins dan minerals. hanya daripada Shaklee!
PROMO ini hanya untuk SEPTEMBER.
Saya rebut, saya maha untung!
Anda rebut, anda maha untung!
"Passion to be a great Muslimah, future wife, future mom..."
~ Kejarlah Akhirat, Dunia pasti mengejarmu ~

Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-

Cik Nurul Atieka bt Ibrahim

Shaklee Independent Distributor (ID No: 914543)

tieka1990@yahoo.com
013-3464752


Terima Kasih

1 comment:

  1. Tq ieka! Memang dahulu, akak adalah org paling stress di dunia bila anak2 tak sihat :(

    ReplyDelete

© Atieka Ibrahim | Template Designed By Blog Bingkisan Hati