ShakleeID: 914543 | 013-3464752 | FB:Nurul Atieka Ibrahim

** Pengedar Sah Shaklee di kawasan Batu Pahat, Johor dan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia melalui PosLaju Malaysia, CityLink & GDex.

Atieka Ibrahim Dot Blogspot

Atieka Ibrahim Dot Blogspot
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (At-Thalaq 2-3)

17 June 2014

Sakit Kifarah Dosa

Bismillahirrahmanirrahim...
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.


(At-Thalaq 2-3)

Alhamdulillah, diberi kesempatan menaip short entry. Rindu rasanya nak menaip. Hampir seminggu diserang batuk, seleseme dan sakit tekak. 

Asbabnya, saya hanya makan durian yang disimpan dalam peti sejuk semalaman(saya orang yang paling tak suka makan buah durian yang diletakkan dalam peti sejuk, tetapi tak tau pulak malam kejadian boleh suka.). Selepas berbuka puasa pada hari Khamis lepas, malamnya saya makan dalam 5 ulas. Tak sangka sampai ke hari ini kesannya. Alhamdulillah.
Sakit adalah kifarah dosa. Sakit adalah Rahmat kasih sayang-Nya.Keep Calm & Love Yourself!
;)

Atieka...
"Passion to be a great Muslimah, future wife, future mom..."
~ Kejarlah Akhirat, Dunia pasti mengejarmu ~

Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-

Cik Nurul Atieka bt Ibrahim

Shaklee Independent Distributor (ID No: 914543)

tieka1990@yahoo.com
013-3464752


Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

© Atieka Ibrahim | Template Designed By Blog Bingkisan Hati