ShakleeID: 914543 | 013-3464752 | FB:Nurul Atieka Ibrahim

** Pengedar Sah Shaklee di kawasan Batu Pahat, Johor dan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia melalui PosLaju Malaysia, CityLink & GDex.

Atieka Ibrahim Dot Blogspot

Atieka Ibrahim Dot Blogspot
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (At-Thalaq 2-3)

02 June 2014

Set Mighty 3 Gems- Ramadhan Offer For You...

Bismillahirrahmanirrahim...
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.


(At-Thalaq 2-3)
Alhamdulillah, pejam celik pejam celik lagi 25 hari sahaja lagi Ramadhan bakal menjelang tiba. Maka bermulalah episod makan sebelum subuh dan selepas azan Maghrib. Teruja menanti Ramadhan Ya Kareem! Semoga kita semua sampai kepada Ramadhan kali ni. In shaa Allah!
Sebut sahaja Ramadhan, maka segala persiapan mental, fizikal dan rohani perlu diperbaharui or 'recharge' hehehe. Masuk sahaja Ramadhan, kekuatan mental bagi melawan hawa nafsu harus terpelihara, kekuatan fizikal bagi menjalani ibadah puasa serta mengerjakan amalan2 sunat terjaga dan sentiasa berkualiti, kekuatan rohani agar tiada unsur2 jahat dalam hati. 
Sebut sahaja kekuatan fizikal, haruslah saya mengambil Set Mighty 3 Gems sebagai persedian fizikal semasa menjalani ibadah puasa disiang hari hari dan ibadah sunat yang lain dimalam hari ;)
Terbaik!!! ;)

Atieka...
"Passion to be a great Muslimah, future wife, future mom..."
~ Kejarlah Akhirat, Dunia pasti mengejarmu ~

Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-

Cik Nurul Atieka bt Ibrahim

Shaklee Independent Distributor (ID No: 914543)

tieka1990@yahoo.com
013-3464752


Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

© Atieka Ibrahim | Template Designed By Blog Bingkisan Hati