ShakleeID: 914543 | 013-3464752 | FB:Nurul Atieka Ibrahim

** Pengedar Sah Shaklee di kawasan Batu Pahat, Johor dan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia melalui PosLaju Malaysia, CityLink & GDex.

Atieka Ibrahim Dot Blogspot

Atieka Ibrahim Dot Blogspot
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (At-Thalaq 2-3)

20 May 2014

Shaklee Mighty 3 Gems - Persediaan untuk berpuasa dan nyata berbeza.

Bismillahirrahmanirrahim...
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.
(At-Thalaq 2-3)
Ramadhan bakal menjelang tiba. Sudahkah anda melangsaikan hutang-hutang puasa yang lepas?
Tujuan entry kali ini adalah saya ingin berkongsi kepada pembaca semua mengenai Shaklee Mighty 3 Gems yang pastinya menjadikan puasa anda lebih bertenaga dan nyata berbeza. Ianya terdiri daripada Meal Shakes, Energizing Soy Protein(ESP) dan juga Performance Drink(PD). Jom berpuasa dengan Shaklee Mighty 3 Gems!
Apakah fungsi minuman-minuman berkhasiat ini? Jom kita review satu per satu.
Energizing Soy Protein
Sumber protein yang tinggi akan membuatkan kita rasa kenyang dan bertahan lebih lama serta bertenaga.
Meal Shakes
Sumber Multivitamin yang terbaik. Apabila kita berpuasa, badan kita melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. 
Performance Drink
Minuman seperti isotonik tetapi ia tidak bergas serta rasa oren yang enak dan lazat. Ianya bagus bagi mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia akan menyeimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal rasa segar serta kita tidak mudah rasa dahaga. PD juga digalakkan diambil semasa berbuka bagi menyegarkan badan daripada keletihan.  Cadangan Set Mighty 3 Gems ini sesuai untuk:

  • Ibu mengandung
  • Ibu yang menyusukan bayi
  • Individu yang bekerja kuat/ di bawah terik mentari/ dll
  • Warga tua
  • Kanak-kanak (terutama bagi yang baru mula berpuasa)
  • Pelajar/remaja
  • Para atlet
  • Individu yang sering keletihan/ kepeningan/ tidur lewat malam

Selamat menggantikan puasa! ;)
 Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-

Nurul Atieka bt Ibrahim
PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA(914543)
HP: 013-3464752
Setiap pembelian daripada page Atieka Ibrahim.Blogspot.Com akan diberikan konsultasi dan jadual pemakanan percuma. 


Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

© Atieka Ibrahim | Template Designed By Blog Bingkisan Hati