ShakleeID: 914543 | 013-3464752 | FB:Nurul Atieka Ibrahim

** Pengedar Sah Shaklee di kawasan Batu Pahat, Johor dan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia melalui PosLaju Malaysia, CityLink & GDex.

Atieka Ibrahim Dot Blogspot

Atieka Ibrahim Dot Blogspot
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (At-Thalaq 2-3)

28 May 2014

Roti Bakar Telur Keju

Bismillahirrahmanirrahim...
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.


(At-Thalaq 2-3)
Amboi, tajuk nama makanan kelass kau!hehehe. Semalam petang punya aktiviti. Nah, jemputlah jamah. Percubaan pertama yang kurang memuaskan. huhu


Ianya nampak tak menarik langsungkan? Tapiii, bila masuk dalam mulut Ya Allah! Sedap!!! Bukan kukata, anak buah yang kata. hihihi. Lagi sedap kalau ditambah black pepper dan oregano.
Bahan-bahan nak buat ni senang je, rasanya dalam fridge sentiasa ada.

Ini je bahan-bahan yang diperlukan:
- beberapa keping roti
- telur
- cheesedale(dipotong halus)

dan sedikit planta untuk dioleskan atas roti.
Cara-caranya semudah abc.


1. Potong empat segi atas roti. Kemudian ambil sudu dan tolakkan ke bawah tetapi jangan tolak sampai habis.

2. Ambil sedikit planta dan oleskan atas setiap kepingan roti. Kemudian letakkan telur dan taburkan cheesedale yang telah dipotong halus.

Sedia untuk dibakar.
Senang, ringkas dan kenyang :p
Saya juga ada menjual Cadangan Set Kurus untuk orang yang suka makan macam saya.
Jom temui saya di sini Atieka Ibrahim.Blogspot.ComTerima Kasih

No comments:

Post a Comment

© Atieka Ibrahim | Template Designed By Blog Bingkisan Hati