ShakleeID: 914543 | 013-3464752 | FB:Nurul Atieka Ibrahim

** Pengedar Sah Shaklee di kawasan Batu Pahat, Johor dan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia melalui PosLaju Malaysia, CityLink & GDex.

Atieka Ibrahim Dot Blogspot

Atieka Ibrahim Dot Blogspot
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (At-Thalaq 2-3)

21 March 2014

ESP oOo ESP... I love You!

Alhamdulillah, dapat juga menaip entry kali ni setelah sekian lamanyee.. hari ni saya nak share tentang persoalan mengenai protein ;)

Seberapa banyak protein yang kita perlukan dalam sehari??? 1g protein untuk setiap 1kg berat badan kita. kalau berat 50kg maka pengambilan protein sehari adalah 50g.


Kulit wajah kita akan bertukar setiap 21 hari. Jadi, sangat pengambilan protein sangat penting supaya sel baru dapat dibina bagi menggantikan sel yang lama & sel mati.


Aha!!! Badan menggeleber terutamanya di bahagian perut? paha? lengan? Katakan TIDAK!!! Sangat tidak cantikkan?? :'( Makanya kita perlukan protein bagi memejalkan otot2 di bahagian tersebut.


Haa, cepat angkat kaki... Tengok tumit kaki tu..merekah tak??? Aaa... tidakk.... merekahlah tumit kaki saya! Solusinya ambil protein dan minum air masak yang banyak. Mudahkan? :)


Anda sering alaminya? pengambilan protein yang mencukupi daat menyuburkan kesihatan rambut. See, 90% komponen rambut adalah protein.


Protein, protein, protein...mana yang terbaik untuk diamalkan?? Sudah semestinya Shaklee ESP!!!


Wootwootwoot.. Shaklee ESP sedang berlangsung HARGA PROMO..
BUY 6 FREE 1 you will get:
** Free membership
** Cash bonus
** Invitation to 'SECRET GROUP'
** Free consultation

 Yeah! Protein juga sesuai untuk pengurusan berat badan dan bagus untuk SEMUAA!!!...

**Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakitIngin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-

Nurul Atieka bt Ibrahim
PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA(914543)
Sms 013-3464752
Setiap pembelian daripada page Vitamins In De' House akan diberikan konsultasi dan jadual pemakanan percuma. 

Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

© Atieka Ibrahim | Template Designed By Blog Bingkisan Hati