ShakleeID: 914543 | 013-3464752 | FB:Nurul Atieka Ibrahim

** Pengedar Sah Shaklee di kawasan Batu Pahat, Johor dan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia melalui PosLaju Malaysia, CityLink & GDex.

Atieka Ibrahim Dot Blogspot

Atieka Ibrahim Dot Blogspot
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (At-Thalaq 2-3)

08 November 2013

ESP Shaklee Ohsem!

ESP Shaklee Sedappp!!!
ESP Shaklee sangat ohsem! Mengapa? kerana ia diiktiraf di seluruh dunia dan digemari oleh saya dan anda yang telah mencubanya.

Shaklee telah menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk & protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. ESP Shaklee ini hanya mengandungi kacang soya NON-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) yang diproses di bawah suhu yang rendah bagi memastikan kualitinya kekal. Setiap 1 kg ESP berasal daripada 30kg kacang soya & ia adalah 'booster' tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam lamanya!


ESP Shaklee ini mempunyai 22 jenis asid amino & satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia. Paling istimewa, ESP Shaklee ini sesuai untuk semua peringkat umur.


Paling menarik, ESP Shaklee ini mengandungi rendah lemak, rendah kolestrol & mudah diserap oleh badan manusia. Anda nak tahu tak? 1 tin ESP bersamaan dengan...JOm tengok pic bawah ni ;)


Anda lihat, anda tenung, anda decide :)

Faedah Utama minum ESP Shaklee ni adalah:-


 1. KEKAL MUDA
  * Asid amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kalenjar,              50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan ESP kunci untuk    mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.
 2. HORMON BERASAKAN TUMBUHAN SAHAJA
  * Kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama                dengan fungsi hormon wanita.
  * Mengurangkan paras kolestrol dan mencegah osteoporosis serta penyakit jantung.
 3. MEMULIHKAN FUNGSI PROSTAT LELAKI* Genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan      menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak                            memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum ia bermutasi DNA sel-sel          menjadi sel-sel kanser.
  * Menjaga rahim dan ovari, kitaran haid serta prostat.
 4. KULIT BERSERI DAN ANJAL
  * Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-                        penuaan, mengembalikan keserian dan kelembutan otot sekaligus mempercepatkan      pemulihan luka serta menghilangkan parut.
 5. PEMBERI TENAGA SEGERA
  * Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu, ia                      memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan serta gejala yang berkaitan          seperti kemurungan, kebimbangan dan ketakutan.
 6. MEMULIHKAN PIGMENTASI
  * Melambatkan proses uban, rambut, gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi dan    freckles.
 7. MEMPERBAIKI MEMORI
  * Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual dan sebaginya.

Dapatkan ESP Shaklee dengan harga yang istimewa daripada saya.Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-
Nurul Atieka bt Ibrahim
PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA(914543)
Sms 013-3464752
Setiap pembelian daripada page Shaklee In De' House akan diberikan konsultasi dan jadual pemakanan percuma. 

Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

© Atieka Ibrahim | Template Designed By Blog Bingkisan Hati