ShakleeID: 914543 | 013-3464752 | FB:Nurul Atieka Ibrahim

** Pengedar Sah Shaklee di kawasan Batu Pahat, Johor dan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia melalui PosLaju Malaysia, CityLink & GDex.

Atieka Ibrahim Dot Blogspot

Atieka Ibrahim Dot Blogspot
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (At-Thalaq 2-3)

29 October 2013

Manggis Kaya Vitamin C Baik Untuk Wanita Hamil

Buah manggis mampu menegangkan kulit wajah

Buah-buahan sangat penting untuk ibu mengandung bagi membekalkan pelbagai khasiat kepada si ibu dan janin dalam kandungan. Manggis antara buah-buahan tempatan yang kaya khasiat dan sangat baik untuk wanita hamil.

Manggis mengandungi zat folat yang dapat mencegah kecacatan janin khususnya pada bahagian tulang belakang, bibir sumbing dan jantung. Manggis memberi zat untuk membentuk sistem kerangka tulang rawan janin.

Selain itu, vitamin C pada buah manggis dapat melindungi ibu dan bayi daripada kerosakan sel dan bermanfaat menjaga sistem imun ibu. Vitamin C juga dapat mengurangkan risiko tekanan yang membahayakan janin. 

Untuk kelihatan cantik, ibu hamil perlu mengamalkan pengambilan buah ini kerana ia dapat menegangkan kulit wajah.Dapatkan SET KAHAMILAN SHAKLEE dengan harga yang berpatutan serta mampu milik daripada saya:-
Nurul Atieka bt Ibrahim
PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA(914543)
Sms 013-3464752
Setiap pembelian daripada page Shaklee In De' House akan diberikan konsultasi dan jadual pemakanan percuma. 


Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

© Atieka Ibrahim | Template Designed By Blog Bingkisan Hati