ShakleeID: 914543 | 013-3464752 | FB:Nurul Atieka Ibrahim

** Pengedar Sah Shaklee di kawasan Batu Pahat, Johor dan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia melalui PosLaju Malaysia, CityLink & GDex.

Atieka Ibrahim Dot Blogspot

Atieka Ibrahim Dot Blogspot
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (At-Thalaq 2-3)

21 October 2014

Rezeki Awal

Salam buat kita semua yang beriman. Lama sangat tak update entry. Kesibukan melanda, menguruskan persiapan walimah yang bakal tiba.


Alhamdulillah, syukur kehadrat Illahi dengan memberi rezeki yang tak pernah saya jangkakan walau pada masa yang sama memberi ujian yang tidak diduga.


"Sesungguhnya DIA memberi rezeki kepada sesiapa yang dikehendaki-Nya dengan tidak terhitung jumlahnya."Baikkan Allah. Sangat baik!


Have faith in Him. In shaa Allah.


Cukup sekadar sampai sini. Next entry kita kongsi persiapan yang masih dalam proses.


Kalau bakal pengantin persiapan seawal setahun sebelum majlis. Saya? Hanya ada 2 bulan sahaja utk menyelesaikan semua perkara.


Alhamdulillah buat masa ni semua berjalan lancar. Mohon doa kalian. Semoga urusan saya dipermudahkan segalanya.Jangan dilupa, ESP Shaklee masih dalam PROMO. Harga luar biasa, hanya untuk Oktober! ;)


Sms/Whatsapp saya 013-3464752
Nurul Atieka Ibrahim
Shaklee ID: 914543


Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

© Atieka Ibrahim | Template Designed By Blog Bingkisan Hati