ShakleeID: 914543 | 013-3464752 | FB:Nurul Atieka Ibrahim

** Pengedar Sah Shaklee di kawasan Batu Pahat, Johor dan penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia melalui PosLaju Malaysia, CityLink & GDex.

Atieka Ibrahim Dot Blogspot

Atieka Ibrahim Dot Blogspot
Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup dan diberikan-Nya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehandaki)Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (At-Thalaq 2-3)

23 September 2014

Throwback: My Convocation Day. Hooreyy!!!

Dah hampir setahun konvo baru la ni nak update? Ok la tak mamah dek usia. hehe




19 November 2013
Graduasi dalam bidang Sains Teknologi Bio-Komposit




Tahniah dear! ;)




Jom view gambar...





Bonda, insan pertama yang aku lihat dan memeluk serta mencium pipiku setelah keluar dari dewan. Terima kasih mak! You're so precious!



Abah, insan yang banyak berkorban dari segi tenaga dan wang ringgit. :'(
Terima kasih abah, jasamu takkan pernah sesaat pun anakanda lupakan. Semoga satu hari nanti anakanda dapat membahagiakan hati abah. Sobs :'(



K long with her daughter. Terima kasih banyak2 sebab bagi sokongan & selalu bagi pinjam telinga untuk mendengar masalah adinda! ;)



Ini k ngah, insan yang banyak membelikan makanan, pakaian..hehe



The only bro I ever had! tqsm kerana banyak membantu dari segi tenaga dan wang ringgit. Dalam family dialah org yang paling dekat nk mintak tolong sbb family yg lain jauh kat Johor. Kalau cuti sem selalu tumpang letak barang2 dekat rumah dia n selalu juga 'paw' duit dia, ajak dia p jenjalan KL n keluar makan. haha. Maceh big bro treat me like a princess! ;)



Ini anak buah sulung yang comle lagi gojes. Hai Umi Maisarah... next 17 years ur time ok? belajar rajin2 ok?! hehe



Tak lupa untuk kengkawan yang banyak bagi sokongan padu semasa tempoh dalam pengajian ijazah.
Tahniah semua! Love all of u so much till Jannah. In shaa Allah. Tak cukup korum group Jemaah ni ;)



Bestie till Jannah. Tahniah awak dah continue master. Semoga terus success ye ;)
May Allah bless and give you joy & happiness.
Aamiin, in shaa Allah.




Ini hasil tuaian selama 3 tahun berhempas pulas. Alhamdulillah!

Terima kasih banyak2 buat Supervisorku yg awesome.
Dr. Mohd Nazarudin bin Zakaria
Segala jasa dan pengorbana Dr hanya Allah yang layak membalasnya.




UITM di hatiku. Kurindu tempat jatuh dan bangun di sini ;)




  





Liebster Award(LA) aka Marathon Gitu


Apa Liebster Award(LA) ni???

First at all, ni pertama kali saya di tag oleh sahabat saya Nor Nadia Syakila dan barulah saya tahu apa itu LA. LA ni lebih kurang atau memang marathon blog lah rasanya. Konsep tag kawan dan berterusan. Macam tu la kot. Saya pun kurang pasti. hehe




Secara ringkasnya, macamni lah:
  • Anda di tag oleh kawan anda
  • Anda perlu menjawab 11 soalan yang dinyatakan
  • Anda perlu menaip entry baru berkaitan LA ni dan tag 11 org kawan blog anda
  • Utarakan 11 soalan kepada kawan yang anda tag tu




Ok, dah sampai masa untuk saya menjawab 11 soalan yang dinyatakan oleh Nor Nadia Syakila ;)




1.   Apa nama anda dan maksud di sebalik nama anda?
--> Nama penuhku Nurul Atieka Ibrahim.
--> Maksud disebalik nama saya pula NURUL membawa maksud CAHAYA. ATIEKA pula takde maksud jadi secara random dalam ejaan ATIKAH bermaksud PEMURAH, BERANI, BERSIH dan YANG MURNI. Manakala dalam ejaan ATIQAH membawa erit kata YANG MULIA, YANG DIPILIH.


2.   Umur anda sekarang berapa?
--> 24 tahun 21 hari


3.   Siapakah anda untuk 5 tahun akan datang?
--> Anak, isteri dan 'Leader' yang hebat!
--> Surirumah berkerjaya 6 angka!
--> Jutawan Muslimah Shaklee! (Tolong doakan)
--> Umi kepada 2 orang putera & puteri yang comel (bakal ditambah lagi. in shaa Allah ;))


4.   Aktiviti kesukaan anda?
--> Memasak!
--> Jadi interior designer tak bertauliah kat rumah sendiri! haha


5.   Makanan kegemaran anda? Cua explain sampai meleleh air liuq!
--> Masakan bonda of coz sume meleleh ayaq liuq. hehe. Paling tak tahan kalau makan laksa johor air tangan bonda. Fuhh! Denga aroma dia yang boleh memanggil2 walaupun jauh. Keenakan ikan kembung hijaunya dengan sambal belacan yang berjaya merembeskan ayaq liuq dalam mulut. grrr...


6.   Kalau tertekan dan stress, apa langkah positif yang anda buat?
--> Duduk atau baring & fikirkan yang indah2. Tertekan itu MEMBUNUH! Back to HIM ASAP!


7.   Senaraikan nama org/benda yang anda sayang.
--> Ibrahim bin Rostam
--> Salmah binti Sarman
--> Norazreen binti Ibrahim
--> Noorashikin binti Ibrahim
--> Mohd Allif Asmawi bin Ibrahim
--> Bakal zauj
--> Sahabat99999 yang berbillion banyaknye! tak cukup satu entry nak taip nama sahabat2 yang kusayangi. hehe


8.   Warna kegemaran anda. Mengapa?
--> PINK! sebab warnanya lembut dan menenangkan ;)


9.   Anda ada page? Bis online? Tolong nyatakan di sini.
--> Saya ada saya ada..Bisnes Shaklee yang AWESOME!
--> Page saya Atieka Ibrahim Dot Blogspot. Meh jemput bertandang & LIKE ;)
--> Nak IG? Meh cari nama nurulatieka_ibrahim. Elakkan lupa meng'FOLLOW'..hehe


10. Terangkan diri anda dengan 3 perkataan.
--> Ikhlas, Komited, Amanah


11.  Cuba beri pendapat/komen tentang blg saya ni.
--> Penulisan yang kemas
--> Blog nampak ceria! ;)




Alhamdulillah selesai! :)




Dah tiba masa mencari mangsa untuk di 'tag'.. hehe




http://ekinsmile.blogspot.com/
http://sweettyra.blogspot.com/
http://www.ainuldzuha.com/
http://www.cekgunorazimah.com/
http://ariayana-ariayana.blogspot.com/
http://www.mommyshahab.com/
http://perducinta.blogspot.com/
http://alinalan.blogspot.com/
http://sisi-kehidupan.blogspot.com/
http://izyanadiah.blogspot.com/
http://www.farahamzah.my/



Ok, now masa untuk saya cipta 11 soalan pula..Silalah jawab yer ;)




1. Apakah nama gelaran anda dan mengapa diberi gelaran tersebut?
2. Destinasi mana yang anda ingi bawa ibu dan ayah anda?
3. Rumah impian anda dan kenapa?
4. Masakan apa yang anda pernah masak dan kebabom sedapnya? Nyatakan.
5. Berapakah bilangan adik-beradik anda dan anda anak ke berapa?
6. Jika anda diberi 1 JUTA, apakah yang akan anda lakukan?
7. Sewaktu anda sedang makan di restoran/kedai mamak datang seekor kucing dalam kelaparan. apakah reaksi anda?
8. Apakah impian yang anda nak sangat capai dalam hidup. Kenapa?
9.Nyatakan 3 tempat yang anda nak sangat pergi. Kenapa?
10. 5 ciri-ciri untuk mengenali diri anda?
11. Adakah anda suka membaca? Nyatakan buku apa yang paling anda suka.




Alhamdulillah, selesai segala amanah.




Sekian, wasalam ;)




Ehem, kalau nak order Shaklee do sms/whatsapp me yeah: 013-3464752 & jemput LIKE page saye Atieka Ibrahim Dot Blogspot.




Terima kasih daun keladi, esok2 singgah lagi :p  



19 September 2014

Akhirnya Sampai Jua ~ Performance Drink & Zinc Complex Shaklee

Alhamdulillah, syukur pada Allah. Sampai jua barang yang dinanti. I love You Performance Drink! Tak dapat sehari lain macam rasanya! Welcome Zinc Complex to my life..hehe




Kenapa saya suka produk Shaklee? Bukanlah sebab kerana saya seorang pengedar tetapi kerana dah jatuh hati dengan keberkesan produknya.




Saya ada masalah kesihatan dan cuba untuk berikhtiar dengan Zinc Complex Shaklee ni. Oh bestnya sambil-sambil taip entry blog hirup kesegaran air Performance Drink..arghhhhh ;)




2 Produk ni tak sampai RM150 pun dek non ;)




Kenapa saya memilih Zinc Complex daripada Shaklee??? Kenapa saya tak pilih brand lain???




Perbezaan Shaklee
Dirumus dari zinc glukonat semulajadi yang berabung dengan nutrien semulajadi yang lain seperti kalsium dan serbuk alfalfa untuk menghasilkan zinc yang mudah untuk diserap oleh tubuh kita. Zinc sesuai untuk pengambilan jangka panjang. Ianya berkesan dalam mengeluarkan logam toksik seperti kadmium dan plimbum dari tubuh.




Manfaat Utama Zinc Complex Shaklee

1) Mengaktifkan 200 Jenis Enzim - Zinc berkebolehan menggabung DNA, RNA dan protin, seterusnya merangsang regenerasi sel. Ia juga mengaktifkan lebih 200 jenis enzim di dalam tubuh kita untuk memelihara metabolisma gigi dan pertumbuhan para remaja.

2) Membentuk Kolagen - membantu pembentukan protin dan kolagen untuk pertumbuhan dan perkembangan kulit, kuku dan organ.

3) Memperbaiki Diabetes - Membantu pengeluaran insulin, mengekalkan fungsi insulin, seterusnya memperbaiki diabetes.

4) Bintik Putih Di Kuku - Bintik putih di kuku adalah tanda defisiensi zinc, yang boleh menyebabkan depresi, lemah daya ingatan, mudah sakit, pemulihan luka yang lambat, pembengkakan prostat, anemia, lemah penglihatan atau hilang daya penglihatan.

5) Mempertingkatkan Sistem Imun - Membantu pengeluaran kelenjer thymus. Kelenjer thymus mempertingkat sistem imun dengan pengeluaran T-cells untuk menentang kanser dan menghalang infeksi penyakit.

6) Mempercepat Pemulihan Luka - Mempercepatkan pemulihan luka dalaman dan luaran, pe,ulihan selepas pembedahan, memperbaiki alergi dan bintik-bintik di kulit.
**hancurkan zinc dan taburkan ke atas luka untuk mempercepat proses pemulihan luka

7) Memperbaiki Masalah Prostat - Melindungikesihatan prostat, memperbaiki dan menyembuh benign prostatomegaly dan keadaan kerap kencing. kajian menunjukkan pengambilan harian zinc dapat mengurangkan prostatomegaly/pembengkakan prostat dalam kadar 70%.

8) Kemampuan Seks Lelaki - Pengambilan Zinc untuk jangka panjang mampu memperbaiki kemampuan seks lelaki, impoten, meninggikan kiraan sperma. Zinc yang secukupnya peting untuk keupayaan seks yang lebih bertenaga.

9) Ovulasi Wanita - Wanita memerlukan zinc untuk ovulasi. Zinc juga membantu pengucupan uterus bagi mengembalikan daya ketahanannya.

10) Memperbaiki Radang Kulit - Kajian menunjukkan pengambilan zinc sebanyak 4-8 tablets akan memperbaiki radang kulit seperti jerawat.

11) Mengekalkan Deria Bau - Untuk mengekalkan deria bau yang sihat dan peka (rasa dan bau).




Tahukah Anda?


Zinc Khazanah Bagi Lelaki

Zinc di dalam prostat lelaki adalah 10 kali ganda daripada organ lain. Zinc memainkan peranan penting dalam organ seks lelaki. defisiensi yang serius akan menyebabkan masalah seperti kematangan organ seks yang lambat, impoten, perkembangan yang kecil atau pincang pada testikel, kiraan sperma yang rendah, kemerosotan fungsi seksual, penuaan pra-matang dan gugur rambut.


Oleh yang demikian, zinc amat diperlukan daripada peringkat remaja hingga ke dewasa.  




Yeah, pentingnya zinc dalam kehidupan seharian!




Kekurangan zinc dalam badan boleh menyebabkan:
- Kuku pecah
- Berjerawat
- Ekzema(kulit sensitif)
- Psoriasis(sopak)



Cara pengambilan sehari satu tablet. Di ambil selepas bangun tidur bersama 2 gelas air masak.





"Passion to be a great Muslimah, future wife, future mom..."




~ Kejarlah Akhirat, Dunia pasti mengejarmu ~





Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-









Cik Nurul Atieka bt Ibrahim

Shaklee Independent Distributor (ID No: 914543)


tieka1990@yahoo.
com





013-3464752





18 September 2014

Cuti-Cuti Hari Malaysia

Hai readers! bersempena dengan cuti Hari malaysia pada 16 September yang lepas, aku, k ngah n along mengambil kesempatan bawak 2 orang anak buah ni pegi jenjalan. Ke Tanjung Emas, Muar lah kita ye. ;)




Adam Thaqif sedang mencari ilham. haha




Umi Maisarah, awak tunjuk apa tu sayang...




Apalah si Adam ni nak buat...pening Cik Su...




Si kakak meluah perasaan dengan ombak..haha




Tau tak ciksu geram dgn awak???




kakak, awak tak habis lagi ker meluahkan perasaan dengan ombak??? hehe





Ciksu geram dgn 2 org budak ni...




Semoga besar nanti jadi insan berguna pada ibu, ayah, keluarga, masyarakat, agama, negara dan dunia.




Psst..korang berdua memang comel!
hahah


;)




Sarah & Adam said, "Ciksu saya pengedar sah Shaklee. Silalah cari Ciksu saya kalau nak beli produk Shaklee yang awesome tu. Kami makan Meal Shakes Shaklee. Best woo!"





"Passion to be a great Muslimah, future wife, future mom..."




~ Kejarlah Akhirat, Dunia pasti mengejarmu ~





Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-









Cik Nurul Atieka bt Ibrahim

Shaklee Independent Distributor (ID No: 914543)

tieka1990@yahoo.
com




013-3464752

17 September 2014

Nikmat Kasih Sayang Allah

Kadang-kadang, hati teruji di kala benar2 dalam kesempitan. Hanya dengan lafaz istighfar dan kembali kepadaNya lah dapat mengembalikan kekuatan dan menghilangkan kesempitan dalam hidup.




Siapa kita untuk menidakkan takdir Illahi? Siapa kita untuk menolak ujian yang hadir? Kita bukan siapa2 melainkan hanya seorang hamba.








Di saat kita nak sangat sesuatu, Allah uji dengan itu :)




Husnuzon. Bersangka baik dengan Allah. Allah uji tanda Allah sayang. Kalau Allah tak uji kita bermaksud Allah tak sayang kita :'(




Alhamdulillah, Allah uji dengan ujian ini bagi memberi kekutan dan bergantung harap hanya pada-Nya.




Terus tabah wahai pemilik hati yang sedang diuji :)





"Passion to be a great Muslimah, future wife, future mom..."




~ Kejarlah Akhirat, Dunia pasti mengejarmu ~





Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-









Cik Nurul Atieka bt Ibrahim

Shaklee Independent Distributor (ID No: 914543)

tieka1990@yahoo.com




013-3464752

11 September 2014

Selamat Pengantin Baru!!! Mabruk Dear Shida~

Alhamdulillah segala pujian bagi Allah. Setelah lama terpisah, siang tadi Allah beri keizinan untuk bertemu. Berpisah sebagai Cik Shahida, bertemu semula dengan membawa gelara Puan Shahida. Mabruk dik! 4 tahun terpisah.




Alhamdulillah, hubungan dari Matrik berkekalan hingga melafazkan akad 2 minggu lepas. Semoga mahligai yg dibina berkekalan hingga ke syurga.




Share gambar je la yer ;)












Alhamdulillah, nikmat ukhuwah yang tiada gantinya. Till we meet again dearies! In shaa Allah. See both of you in November. :)




Oh yer, saya Pengedar Sah Shaklee anda. Dapatkan konsultasi & jadual makan secara percuma.




Ingat Shaklee, Ingat Saya! Ingat Saya, Ingat Shaklee! hehe





"Passion to be a great Muslimah, future wife, future mom..."




~ Kejarlah Akhirat, Dunia pasti mengejarmu ~





Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-









Cik Nurul Atieka bt Ibrahim

Shaklee Independent Distributor (ID No: 914543)

tieka1990@yahoo.
com




013-3464752










10 September 2014

Kahwin #Part 1: Carta Aliran Permohonan Kebenaran Nikah

Alhamdulillah, segala pujian hanya layak untukNya. Di saat Allah beri ujian, Dia tetap memberikan nikmat rezeki yang tidak ternilai. Syukur pada Allah.




Throwback: majlis pertunangan pada 01/12/13. Decide untuk adakan majlis pertunangan selepas saya habis konvo pada 19//11/13. Ada dalam 10 hari je nak buat persiapan!




Sebelum meneruskan langkah membina masjid seperti sunnah Nabi Muhammad S.A.W., ada langkah-langkah yang perlu kita ikuti sebelum termeterainya akad nikah nanti. Dalam entry kali ni, saya nak share serba sedikit apa yang perlu dilakukan sebelum langkah seterusnya.




Langkah pertama yang perlu diambil sebelum terbinanya sebuah ikatan suci lagi halal adalah memohon kebenaran bernikah di pejabat kadi tetapi sekarang zaman dah maju dengan teknologi yang serba canggih tak payah dah nak isi manual by hand. Semuanya menggunakan teknologi di hujung jari gitu ;)




Saya kongsikan bagi korang yang bermastautin di Johor la yer. Kalau negeri lain saya tak pasti pulak sebab saya orang Johor bukan negeri lain. heheh




CARTA ALIRAN PERMOHONAN KEBENARAN BERNIKAH
1) Pemohon mendaftar sebagai pengguna awam berdaftar
E-ncr(nikah, cerai, rujuk)
2) Aktifkan dalam tempoh 14 hari di pejabat kadi.
(elak daripada dilupuskan)
3) Lengkapkan butiran yang diperlukan dalan E-ncr
4) Pemohon mencetak slip pengesahan permohonan kebenaran nikah bersama dokumen-dokumen lain yang dijana oleh E-ncr
5) Pemohon mengisi maklumat & mendapatkan tandatangan 2 orang saksi permohonan pada (slip saksi permohonan) yang dicetak.
6) Pemohon hadir ke pejabat kadi daerah bersama dokumen sokongan bagi tujuan pengesahan.
7) Surat kebenaran berkahwin  (borang 3) dikeluarkan oleh pejabat kadi daerah.
8) Pemohon menyerahkan dokumen-dokumen berkaitan dan surat kebenaran berkahwin kepada pasangan/jurunikah.



** Saya masih lagi berada dalam proses (5).




Meh saya share apa yang perlu dilengkapkan dalam proses (3)





































Ok, sampai sini dulu yer ;)




Psst..kalau nak order Shaklee do inform me yer...





"Passion to be a great Muslimah, future wife, future mom..."




~ Kejarlah Akhirat, Dunia pasti mengejarmu ~





Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-









Cik Nurul Atieka bt Ibrahim

Shaklee Independent Distributor (ID No: 914543)

tieka1990@yahoo.
com




013-3464752












 

05 September 2014

Kesian Anak Kita

Kesian anak kita... ;(




Setiap ibu bapa pasti mengimpikan zuriat mereka kekal sihat sepanjang masa. Begitu juga dengan saya. Walaupun belum memiliki anak sendiri, tetapi kasih dan sayang saya tumpah ke anak buah saya iaitu Umi Maisarah & adam Thaqif.




Anak buah kesayangan Ciksu!




Di saat ibu dan ayahnya keluar bekerja, anak-anak ditinggalkan bersama nenda dan tok abah tercinta. Alhamdulillah, dijaga dengan penuh kasih dan sayang. Dijaga, dibelai dan diberi makan dengan penuh kasih. Layanan cukup tip top! Alhamdulillah.




Untungnya jika anak-anak saya kelak dapat merasai seperti anak-anak buah saya sekarang. In shaa Allah!




Bagaimana pula anak-anak yang ditinggalkan bersama pengasuh mahu pun dihantar ke 'nursery'? Bukan anak kita sahaja yang dijaga mahu pun diberikan perhatian. Ada berpuluh anak-anak yang perlu dijaga dan diberikan perhatian. Itu belum masuk lagi ada kanak-kanak lain yang sering sakit, demam, batuk, seleseme dll.









Andai kata anak kita rendah sistem imunisasinya maka berpeluang besarlah anak kita untuk mendapat penyakit yang sama. Jadi apakah solusi yang terbaik? Jaga anak sendiri di rumah? Mampukah kita di abad ini? Taraf ekonomi semakin meningkat. Mampukah kita? In shaa Allah.




Antara langkah yang boleh diambil oleh para ibu dan bapa adalah dengan memberi pemakanan nutrisi yang terbaik untuk anak-anak kita. Kalau cikedis kita boleh iyerkan. Beli & bayar. Takkan kita tak sanggup nak 'invest' duit belikan makanan terbaik untuk anak-anak kita?









Anak-anak adalah amanah yang tiada gantinya.




Promo Meal Shakes Shaklee Buy 3 FREE 1! Membantu melengkapkan nutrisi anak-anak kita. In shaa Allah!




Hanya untuk SEPTEMBER sahaja!!!









Saya rebut saya maha untung. Anda rebut anda maha untung!





"Passion to be a great Muslimah, future wife, future mom..."




~ Kejarlah Akhirat, Dunia pasti mengejarmu ~





Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-









Cik Nurul Atieka bt Ibrahim

Shaklee Independent Distributor (ID No: 914543)

tieka1990@yahoo.com




013-3464752









02 September 2014

Engkau Yang Dulu, Bukanlah Yang Sekarang!

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang,
Dulu bersedih sekarang kugembira,
Dulu dulu dulu kumenderita,
Sekarang aku bahagia....




Bait2 lagu yang telah diolah ini saya tujukan khas untuk nanny Shaklee saya iaitu Master Ainul Shahrazad. Dahulunya, beliau seorang 'engineer Pentronas'. Beliau sering bersedih mengenangkan anak-anak yang terpaksa ditinggalkan kepada pembantu rumah sepanjang beliau keluar bekerja.




Paling menyedihkan, beliau dan suami terpaksa berpisah beribu jarak bagi mencari rezeki. Di saat suami tiada di sisi, dengan keadaan anak yang sering sakit, demam, seleseme beliau terpaksa menanggung kesedihan sendirian. Allah, besarnya dugaanmu wahai nannyku.




Kini, bukan lagi seperti dulu...




Hai, saya Sumayyah! Anak kedua kepada Master Ainul Shahrazad.


Alhamdulillah, Meal shakes Shaklee ini hanyalah asbab sahaja! Kita berikhtiar dan Allah lah penentu segala kebaikan.




Buat para ibu bapa di luar sana, sanggupkah kita melihat anak-anak kekurangan nutrisi? Kita tutup sebelah mata, walhal kita tau anak kita terlalu kurang nutrisi. Keadaan tak sama macam dulu, kalau dulu ayam takde injection nak bagi cepat besar dan gemuk-gemuk. Sekarang kebanyakan ayam semua dikenakan injection untuk mempercepatkan tumbesaran. Sanggupkah kita? Hanya kerana sayang duit kita tutup sebelah mata.




Berita gembira buat para ibu bapa di luar sana. September penuh dengan keajaiban. Bulan ini, Shaklee PROMO MEAL SHAKES BUY 3 FREE 1.








Pertama kali dalam sejarah. Mana nak dapat Bayar 3, Tetapi dapat 4 canister Meal Shakes yang setiap sudu mengandungi 23 jenis vitamins dan minerals. hanya daripada Shaklee!




PROMO ini hanya untuk SEPTEMBER.




Saya rebut, saya maha untung!




Anda rebut, anda maha untung!




"Passion to be a great Muslimah, future wife, future mom..."




~ Kejarlah Akhirat, Dunia pasti mengejarmu ~





Ingin menjana pendapatan 2,3,4,5 angka hanya di hujung jari?


Hubungi saya untuk keterangan lanjut:-









Cik Nurul Atieka bt Ibrahim

Shaklee Independent Distributor (ID No: 914543)

tieka1990@yahoo.com




013-3464752

























© Atieka Ibrahim | Template Designed By Blog Bingkisan Hati